top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Završna priredba prvog razreda

U utorak, 12. lipnja s početkom u 16.00 sati održana je završna priredba 1. razreda. Svi učenici su sudjelovali u pripremi priredbe. Voditeljice su bile Iva Kreševljak i Jana Burco, domaćica je bila Nadja Meštrović, fotograf Luka Tunić, pozivnice su izrađivali Petar Grbavac i Ivan Kolombo, a Maria Horvat ih je podijelila.


Na početku priredbe učenici su otpjevali dvije pjesme: „Hvala mama, hvala tata“ i „Zeko pleše“. Na priredbi su na sintesajzeru svirali Ivan, Jana i ja (Noemi), svaki po jednu skladbu. Nakon toga je bio igrokaz „Reumatični kišobran“ o jednom kišobranu koji je bio crn, a cvjetovi su mu pomogli da postane šareni suncobran. Na kraju priredbe učenici su izveli i recitaciju „Školski odmor“.


Na priredbi je bilo puno roditelja, baka i djedova koji su pljeskom nagradili svaku točku. Posebno smo bili sretni jer je došla i učiteljica Ida koja će uskoro roditi malenog Mihaela. Zahvaljujemo našim učiteljicama, Ani i Idi što su bile strpljive s nama i puno nas naučile. Zahvaljujemo i učiteljici Antoniji što je bila dva tjedna s nama i zamijenila učiteljicu Idu.


Ovom priredbom oprostili smo se od prvog razreda i veselo čekamo nove pustolovine.


Vidimo se u drugom razredu!


Noemi Culej, 1. razred



46 views

Recent Posts

See All
bottom of page