top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Prvenstvo Grada Zagreba u skijanju za učenike 5.- 8. razreda

U četvrtak 21. 2. 2019. godine krenuli smo u 8 sati ispred škole kombijem tate Horvata i stigli na Sljeme prije 9 sati. U veseloj družini su bili Leonarda Horvat (5.r.), Šime Petrak (6.r.), Ana Dumančić i Lara Križanac (7.r.) te naša profesorica Ivana Martinko, a Maksim Horvat (3.r.) nas je dočekao na Sljemenu jer je već vrijedno odradio svoj trening.


Kad smo došli, prijavili smo se i dobili startne brojeve te se spustili po Crvenom spustu za vježbu i da vidimo kako je složena staza za natjecanje.


Ženska utrka je počela u 10:15 pa smo se poticali i zajedno navijali jedni za druge. Naravno, profesorica je tu bila glavni motivator. Odmah nakon ženske utrke počela je muška utrka, a nakon nje smo se još malo rekreativno spuštali. Postigli smo dobre rezultate, Max je pojedinačno bio 15. od 60-tak učenika, a cure su ekipno osvojile 14. mjesto od 22. prijavljene škole… i nitko od naših nije pao!


Prema školi smo krenuli oko 12 sati. To je bilo zanimljivo iskustvo i htjeli bismo to ponoviti zato što smo upoznali druge učenike iz drugih razreda. Bilo je dobro to što je bilo jako lijepo vrijeme za skijati. I ovim putem bi se htjeli zahvaliti profesorici što nam je dala priliku i podržala nas.


Ana Dumančić i Lara Križanac



12 views

Recent Posts

See All
bottom of page